• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Navegar

    Todo o repositórioComunidadesPor data do documentoAutoresAssuntosTítulos

    Minha conta

    Entrar
    Envíos recientes 
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Pediatría e Inmunología, Obstetricia y Ginecología, Nutrición y Bromatología, Psiquiatría e Historia de la Ciencia
    • Envíos recientes
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Pediatría e Inmunología, Obstetricia y Ginecología, Nutrición y Bromatología, Psiquiatría e Historia de la Ciencia
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Dpto. Pediatría e Inmunología, Obstetricia y Ginecología, Nutrición y Bromatología, Psiquiatría e Historia de la Ciencia: Envíos recientes

    Itens para a visualização no momento 51-55 of 242

      • Thumbnail

        Manual Escala de Disfunción de Pensamiento y Lenguaje (TALD). 

        Jimeno Bulnes, NataliaAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Lipid characteristics of the muscle and perirenal fat in young Tudanca bulls fed on different levels of grass silage 

        Mateo, Javier; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA; Soto, Sergio; Andrés, Sonia; Aláiz Rodríguez, Rocío; Serrano, Emma (2023)
      • Thumbnail

        Oxidative effects of raw chickpea in reformulated pork patties: level of chickpea, temperature, and use of selected natural antioxidants 

        Kasaiyan, Seyedalireza; Ferreira, Iasmin; Villalobos Delgado, Luz H.; Rigueiro, Samuel; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA; Bermúdez, Roberto; Mateo, Javier (2023)
      • Thumbnail

        Prospective, randomized, double-blind parallel group nutritional study to evaluate the effects of routine intake of fresh vs. pasteurized yogurt on the immune system in healthy adults 

        Rivero Pino, Fernando; Casquete Anta, María del Mar; Castro Alija, María JoséAutoridad UVA; Redondo del Río, María PazAutoridad UVA; Gutiérrez San José, Eloina; Mayo Iscar, AgustínAutoridad UVA; Nocito Colón, Mercedes; Corell Almuzara, AlfredoAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Conventional feed-grade or slow-release coated urea as sources of dietary nitrogen for fattening lambs 

        Saro, Cristina; Degeneffe, Miguel Alonso; Andrés, Sonia; Mateo, Javier; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA; López Ferreras, Lorena; Horst, Egon Henrique; López, Secundino; Giráldez, Francisco Javier (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10