español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Química Analítica
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Química Analítica
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Química Analítica: Envíos recientes
Mostrando ítems 11-15 de 142
Impact of berry size at harvest on red wine composition: a winemaker's approach
Gil Cortiella, Mariona
;
Úbeda, Cristina
;
Barrio Galán, Rubén del
;
Peña‐Neira, Alvaro
(
2019
)
Chemical, Physical, and Sensory Effects of the Use of Bentonite at Different Stages of the Production of Traditional Sparkling Wines
Ubeda, Cristina
;
Lambert-Royo, María Ignacia
;
Gil i Cortiella, Mariona
;
Barrio Galán, Rubén del
;
Peña-Neira, Álvaro
(
2021
)
Great diversity among commercial inactive dry-yeast based products
López-Solís, Remigio
;
Duarte-Venegas, Celeste
;
Meza-Candia, Millaray
;
Barrio Galán, Rubén del
;
Peña-Neira, Álvaro
;
Medel-Marabolí, Marcela
;
Obreque-Slier, Elías
(
2017
)
Study of the changes in volatile compounds, aroma and sensory attributes during the production process of sparkling wine by traditional method
Ubeda, Cristina
;
Kania-Zelada, Ingeborg
;
Barrio Galán, Rubén del
;
Medel-Marabolí, Marcela
;
Gil, Mariona
;
Peña-Neira, Álvaro
(
2019
)
Determination of contaminants of emerging concern in raw pig manure as a whole: difference with the analysis of solid and liquid phases separately
Portela-Monge, Cristina
;
Bolado Rodríguez, Silvia
;
López Serna, Rebeca
;
Jiménez Sevilla, Juan José
(
2022
)