• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto UVaDOCArchiviData di pubblicazioneAutoriSoggettiTitoli

    My Account

    Login
    Sfoglia per Autore 
    •   UVaDOC Home
    • Sfoglia per Autore
    •   UVaDOC Home
    • Sfoglia per Autore
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Sfoglia per Autore "Barrio Galan, Rubén Del"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-20 di 21

    • Titolo
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Caracterización de la oxidabilidad de vinos de Castilla y León elaborados con variedades minoritarias 

        Torre Martín, Aitana de (2023)
      • Thumbnail

        Characterization and control of oxygen uptake in the blanketing and purging of tanks with inert gases in the winery 

        Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Álamo Sanza, María delAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Chemical, physical, and sensory effects of the use of bentonite at different stages of the production of traditional sparkling wines 

        Úbeda, Cristina; Lambert Royo, María Ignacia; Gil i Cortiella, Mariona; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Peña Neira, Álvaro (2021)
      • Thumbnail

        Descripción histórica de los pagos y los vinos producidos en el Marco de Jerez 

        Zorita Mariscal, Rodrigo (2024)
      • Thumbnail

        Dissolved oxygen removal in wines by gas sparging, Its optimization and chemical impact 

        Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Pérez Magariño, Silvia; Álamo Sanza, María delAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Effect of different ageing techniques on the polysaccharide and phenolic composition and sensorial characteristics of Chardonnay white wines fermented with different selected Saccharomyces Cerevisiae yeast strains 

        Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Medel Marabolí, Marcela; Peña Neira, Álvaro (2016)
      • Elaboración y evaluación de la composición fenólica y de las caraceristicas sensoriales de una bebida alcoholica derivada de uva y del fruto del Sorbus Domestica 

        Camín Caballero, Andrea (2024)
      • Thumbnail

        Envejecimiento con sistemas alternativos a la barrica en bebidas alcohólicas de alta graduación: Una revisión 

        Barrigón Álvarez, Ismael (2023)
      • Estudio del potencial de uso de nuevas maderas en formato de alternativos con vino blanco 

        Crespo Lechón, Juan Carlos (2024)
      • Thumbnail

        Evaluation of yeast derivative products developed as an alternative to lees: the effect on the polysaccharide, phenolic and volatile content, and colour and astringency of red wines 

        Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Úbeda, Cristina; Gil, Mariona; Medel Marabolí, Marcela; Sieczkowski, Nathalie; Peña Neira, Álvaro (2019)
      • Thumbnail

        Great diversity among commercial inactive dry-yeast based products 

        López Solís, Remigio; Duarte Venegas, Celeste; Meza Candia, Millaray; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Peña Neira, Álvaro; Medel Marabolí, Marcela; Obreque Slier, Elías (2017)
      • Thumbnail

        Handbook of best practises for O2 management in the winery 

        Álamo Sanza, María delAutoridad UVA; Asensio Cuadrado, María; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Bueno Herrera, Marta; Cárcel Cárcel, Luis MiguelAutoridad UVA; Carrasco Quiroz, Marioli; Mallen Pomes, Jordi; Martínez Gil, Ana MaríaAutoridad UVA; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Pérez Magariño, Silvia (2024)
      • Thumbnail

        Impact of berry size at harvest on red wine composition: a winemaker's approach 

        Gil Cortiella, Mariona; Úbeda, Cristina; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Peña Neira, Álvaro (2019)
      • Influencia de la posición de almacenamiento de la botella en la oxigenación de los vinos 

        Torres González, Inés (2023)
      • Thumbnail

        Location effects on the polyphenolic and polysaccharidic profiles and colour of Carignan grape variety wines from the Chilean Maule region 

        Cejudo Bastante, María Jesús; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Heredia, Francisco J.; Medel Marabolí, Marcela; Peña Neira, Álvaro (2018)
      • Thumbnail

        Manual de boas práticas para a gestão do O2 na adega 

        Álamo Sanza, María delAutoridad UVA; Asensio Cuadrado, María; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Bueno Herrera, Marta; Cárcel Cárcel, Luis MiguelAutoridad UVA; Carrasco Quiroz, Marioli Alejandra; Mallen Pomes, Jordi; Martínez Gil, Ana MaríaAutoridad UVA; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Pérez Magariño, Silvia (2023)
      • Thumbnail

        Manual técnico. Buenas prácticas para la gestión del O2 en bodega 

        Álamo Sanza, María delAutoridad UVA; Asensio Cuadrado, María; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Bueno Herrera, Marta; Cárcel Cárcel, Luis MiguelAutoridad UVA; Carrasco Quiroz, Marioli; Mallen Pomes, Jordi; Martínez Gil, Ana MaríaAutoridad UVA; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Pérez Magariño, Silvia (2023)
      • Thumbnail

        Manuale delle miglori pratiche per la gestione dell´O2 in cantina 

        Álamo Sanza, María delAutoridad UVA; Asensio Cuadrado, María; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Bueno Herrera, Marta; Cárcel Cárcel, Luis MiguelAutoridad UVA; Carrasco Quiroz, Marioli; Mallen Pomes, Jordi; Martínez Gil, Ana MaríaAutoridad UVA; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Pérez Magariño, Silvia (2024)
      • Thumbnail

        Manuel technique. Bonnes pratiques de la gestion de l’oxygène au chai 

        Álamo Sanza, María delAutoridad UVA; Asensio Cuadrado, María; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Bueno Herrera, Marta; Cárcel Cárcel, Luis MiguelAutoridad UVA; Carrasco Quiroz, Marioli Alejandra; Mallen Pomes, Jordi; Martínez Gil, Ana MaríaAutoridad UVA; Nevares Domínguez, Ignacio GerardoAutoridad UVA; Pérez Magariño, Silvia (2024)
      • Thumbnail

        Study of the changes in volatile compounds, aroma and sensory attributes during the production process of sparkling wine by traditional method 

        Úbeda, Cristina; Kania-Zelada, Ingeborg; Barrio Galan, Rubén DelAutoridad UVA; Medel Marabolí, Marcela; Gil, Mariona; Peña Neira, Álvaro (2019)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10