• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Ronda Balbás, María Felicidad (4)
    Villanueva Barrero, Marina (4)Acevedo, Belén A. (1)Avanza, María V. (1)Beltrán, Sagrario (1)... másFecha
    2019 (4)
    Formatoapplication/pdf (4)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-4 de 4

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Rice flour physically modified by microwave radiation improves viscoelastic behavior of doughs and its bread-making performance 

    Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Harasym, Joanna; Muñoz Muñoz, José MaríaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Starch enzymatic hydrolysis, structural, thermal and rheological properties of pigeon pea (Cajanus cajan) and dolichos bean (Dolichos lab-lab) legume starches 

    Acevedo, Belén A.; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Chaves, María G.; Avanza, María V.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Characterization of quinoa defatted by supercritical carbon dioxide. Starch enzymatic susceptibility and structural, pasting and thermal properties 

    García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Beltrán, Sagrario; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Development of healthy gluten-free crackers from white and brown tef (Eragrostis tef Zucc.) flours 

    Rico Bargués, DanielAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Pérez Montero, Carolina; Martín Diana, Ana Belén (2019)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10