• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Gómez Pallarés, Manuel (11)
    Martínez Martínez, Mario (4)Roman Rivas, Laura (4)Sahagún Carabaza, Marta (4)Bravo Núñez, Ángela (2)... másFecha
    2018 (11)
    Formatoapplication/pdf (11)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-10 de 11

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • 1
    • 2
    Thumbnail

    Influence of protein source on the characteristics of gluten-free layer cakes 

    Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Báscones Ruiz, Guillermo; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Fruit and vegetable by-products as novel ingredients to improve the nutritional quality of baking foods 

    Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Incorporation of gluten and hydrolysed gluten proteins have different effects on dough rheology and cookie characteristics 

    Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Martínez, Paula; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Influence of protein source on characteristics and quality of gluten-free cookies 

    Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Assessing influence of protein source on characteristics of gluten-free breads optimising their hydration level 

    Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Effect of the particle size of pear pomace on the quality of enriched layer and sponge cakes 

    Rocha Parra, Andrés Felipe; Belorio, Mayara; Ribotta, Pablo D.; Ferrero, Cristina; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Effect of the addition of soluble (nutriose, inulin and polydextrose) and insoluble (bamboo, potato and pea) fibres on the quality of sugar-snap cookies 

    Martínez Mancebo, Camino; Rodríguez, Patricia; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Extruded flour improves batter pick-up, coating crispness and aroma profile 

    Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Merino Antolín, BeatrizAutoridad UVA; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Analysis of volatile compounds in gluten-free bread crusts with an optimised and validated SPME-GC/QTOF methodology 

    Pico Carbajo, JoanaAutoridad UVA; Antolin Puebla, BeatrizAutoridad UVA; Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Physicochemical characteristics of sauce model systems: Influence of particle size and extruded flour source 

    Roman Rivas, LauraAutoridad UVA; Prieto Reguilón, Montserrat; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
    • 1
    • 2

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10