• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto UVaDOCArchiviData di pubblicazioneAutoriSoggettiTitoli

    My Account

    Login
    Sfoglia per Autore 
    •   UVaDOC Home
    • Sfoglia per Autore
    •   UVaDOC Home
    • Sfoglia per Autore
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Sfoglia per Autore "Bravo Núñez, Ángela" Citations Google Citations

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-18 di 18

    • Titolo
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Assessing the Importance of Protein Interactions and Hydration Level on Protein-Enriched Gluten-Free Breads: a Novel Approach 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Combination of legume proteins and arabinoxylans are efficient emulsifiers to promote vitamin E bioaccessibility during digestion 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Salvia-Trujillo, Laura; Martín-Belloso, Olga; Halimi, Charlotte; Reboul, Emmanuelle (2024)
      • Thumbnail

        Emulsification properties of garlic aqueous extract: Effect of heat treatment and pH modification 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Golding, Matt; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Matia Merino, Lara (2023)
      • Thumbnail

        Enriquecimiento de panes sin gluten con mezclas proteicas 

        Sader de Melo, Thais (2018)
      • Thumbnail

        Estudio de las interacciones entre proteinas vegetales y harinas de maíz 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA (2016)
      • Thumbnail

        Estudio de las propiedades funcionales de distintas sustancias colorantes 

        Plaza Lafuente, Cristina (2019)
      • Thumbnail

        Evaluating the roles of food matrix, lipid micronutrients and bioactives in controlling postprandial hypertriglyceridaemia and inflammation 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Valéro, René; Reboul, Emmanuelle (2024)
      • Thumbnail

        Evaluation of starch–protein interactions as a function of pH 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Garzón Lloría, Raquel; Rosell, Cristina M.; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Improving the antinutritional profiles of common beans (Phaseolus vulgaris L.) moderately impacts carotenoid bioaccessibility but not mineral solubility 

        Alvarado Ramos, Katherine; Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Halimi, Charlotte; Maillot, Matthieu; Icard-Vernière, Christèle; Forti, Chiara; Preite, Chiara; Ferrari, Luisa; Sala, Tea; Losa, Alessia; Cominelli, Eleonora; Sparvoli, Francesca; Camilli, Emanuela; Lisciani, Silvia; Marconi, Stefania; Georgé, Stephane; Mouquet-Rivier, Claire; Kunert, Karl; Emmanuelle, Reboul (2024)
      • Thumbnail

        Incorporation of gluten and hydrolysed gluten proteins have different effects on dough rheology and cookie characteristics 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Martínez, Paula; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Influence of protein source on the characteristics of gluten-free layer cakes 

        Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Báscones Ruiz, Guillermo; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Interacciones proteína-almidón y su aplicación en sistemas modelo 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Overweight Leads to an Increase in Vitamin E Absorption and Status in Mice 

        Alvarado Ramos, Katherine; Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Vairo, Donato; Sabran, Charlotte; Landrier, Jean‐François; Reboul, Emmanuelle (2024)
      • Thumbnail

        Physically and chemically modified starches as texturisers of low-fat milk gels 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Pando Fernández, ValentínAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Physicochemical properties of native and extruded maize flours in the presence of animal proteins 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Proyecto de innovación docente en el grado superior en procesos y calidad en la industria alimentaria. Pensamiento visible 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA (2020)
      • Thumbnail

        Proyecto de planta industrial de crepes para celiacos, en Villamuriel de Cerrato (Palencia) 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA (2015)
      • Thumbnail

        Revisión bibliográfica sobre el efecto de la homogeneización por altas presiones en harinas y sus componentes 

        Carús Prieto, Marina (2020)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10