• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Listar Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa) por tema 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • Listar Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa) por tema
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • Listar Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa) por tema
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    ListarInstituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa) por tema "2302 Bioquímica"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-3 de 3

    • título
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Advanced characterization in molecularly imprinted Polypyrrole for potentiometric lactose sensing 

        Pérez González, ClaraAutoridad UVA; García Hernández, CeliaAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Collaborative Online International Learning (COIL) in chemical engineering: Preparing students for multicultural and international work environments 

        Vaquerizo Martín, LuisAutoridad UVA; Gil Chaves, Iván Darío; Tututi Avila, Salvador; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Molecular and structural changes in starch and proteins induced by microwave treatment and their effect on pasting properties. A study on amaranth, buckwheat, quinoa, and sorghum in grain and flour form 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Mauro, Raúl RicardoAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero, Pedro A.; Hamaker, Bruce R.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2025)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10