español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar UVaDOC
Esta coleção
Navegar
Todo o repositório
Comunidades
Por data do documento
Autores
Assuntos
Títulos
Minha conta
Entrar
Envíos recientes
Página inicial
PRODUÇÃO CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
BioEcoUVa - Artículos de revista
Envíos recientes
Página inicial
PRODUÇÃO CIENTÍFICA
Institutos de Investigación
Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
BioEcoUVa - Artículos de revista
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
BioEcoUVa - Artículos de revista: Envíos recientes
Itens para a visualização no momento 1-5 of 202
Advanced characterization in molecularly imprinted Polypyrrole for potentiometric lactose sensing
Pérez González, Clara
;
García Hernández, Celia
;
García Cabezón, Ana Cristina
;
Rodríguez Méndez, María Luz
;
Martín Pedrosa, Fernando
(
2025
)
Multilayer microcellular structures by steam-assisted one-step supercritical CO₂ foaming of PMMA
Redondo HernanGómez, Aranzazu
;
Martín de León, Judith
;
Simard, Michel
;
Cantero Sposetti, Danilo Alberto
(
2026
)
Collaborative Online International Learning (COIL) in chemical engineering: Preparing students for multicultural and international work environments
Vaquerizo Martín, Luis
;
Gil Chaves, Iván Darío
;
Tututi Avila, Salvador
;
Mato Chaín, Rafael Bartolomé
(
2025
)
Pulp and peel breadfruit flours as techno-functional ingredients. Rheological and staling behavior of their gels
Calix Rivera, Caleb Samir
;
Neves, Grazielle Nathia
;
Villanueva Barrero, Marina
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2026
)
Molecular and structural changes in starch and proteins induced by microwave treatment and their effect on pasting properties. A study on amaranth, buckwheat, quinoa, and sorghum in grain and flour form
Vicente Fernández, Ainhoa
;
Mauro, Raúl Ricardo
;
Villanueva Barrero, Marina
;
Caballero, Pedro A.
;
Hamaker, Bruce R.
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2025
)