• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Navegar

    Todo o repositórioComunidadesPor data do documentoAutoresAssuntosTítulos

    Minha conta

    Entrar
    Envíos recientes 
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • BioEcoUVa - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    •   Página inicial
    • PRODUÇÃO CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • BioEcoUVa - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    BioEcoUVa - Artículos de revista: Envíos recientes

    Itens para a visualização no momento 1-5 of 202

      • Thumbnail

        Advanced characterization in molecularly imprinted Polypyrrole for potentiometric lactose sensing 

        Pérez González, ClaraAutoridad UVA; García Hernández, CeliaAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Multilayer microcellular structures by steam-assisted one-step supercritical CO₂ foaming of PMMA 

        Redondo HernanGómez, AranzazuAutoridad UVA; Martín de León, Judith; Simard, Michel; Cantero Sposetti, Danilo AlbertoAutoridad UVA (2026)
      • Thumbnail

        Collaborative Online International Learning (COIL) in chemical engineering: Preparing students for multicultural and international work environments 

        Vaquerizo Martín, LuisAutoridad UVA; Gil Chaves, Iván Darío; Tututi Avila, Salvador; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA (2025)
      • Thumbnail

        Pulp and peel breadfruit flours as techno-functional ingredients. Rheological and staling behavior of their gels 

        Calix Rivera, Caleb Samir; Neves, Grazielle NathiaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2026)
      • Thumbnail

        Molecular and structural changes in starch and proteins induced by microwave treatment and their effect on pasting properties. A study on amaranth, buckwheat, quinoa, and sorghum in grain and flour form 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Mauro, Raúl RicardoAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero, Pedro A.; Hamaker, Bruce R.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2025)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10