Skip navigation
Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://uvadoc.uva.es/handle/10324/21929
Título: Microwave assisted extration of grape marc: comparison to conventional process and economic evaluation
Otros títulos: RRB10: Renewable Resources & Biorefineries
Autor: Solyom, Katalin
Álvarez, A.
Cocero Alonso, María José
Mato, Rafael B.
Congreso: International Conference on Renewable Resources & Biorefineries (10º. 2014. Valladolid)
Año del Documento: 2014
Descripción: Producción Científica
Resumen: The extent worldwide production of grapes and wine has to deal with the disposal of 9 tonnes grape residue. This residue is rich in valuable compounds such as polyphenols, flavonoids, anthocyanins and stilbene derivatives, to which positive antioxidant and antimicrobial effects are attributed. The extraction of these compounds and their ommercialization can give added value to the reused industrial residue.
Patrocinador: Junta de Castilla y León (programa de apoyo a proyectos de investigación – Ref. VA330U13)
Version del Editor: http://www.rrbconference.com/
Idioma: eng
URI: http://uvadoc.uva.es/handle/10324/21929
Derechos: info:eu-repo/semantics/openAccess
Aparece en las colecciones:DEP48 - Comunicaciones a congresos, conferencias, etc.

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción TamañoFormato 
Microwave-assisted-extration-grape-abstract RRB-10_KSolyom.pdf9,21 kBAdobe PDFThumbnail
Visualizar/Abrir


Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons

Comentarios
Universidad de Valladolid
Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.5