• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Browse

    All of UVaDOCCommunitiesBy Issue DateAuthorsSubjectsTitles

    My Account

    Login

    Discover

    Author
    Manso Alonso, María Teresa (33)
    Gallardo García, Beatriz (30)Ruiz Mantecón, Ángel (27)Lavín González, Paz (20)Guerra Rivas, Cristina María (14)... View MoreDate Issued2020 - 2025 (10)2010 - 2019 (23)Formatoapplication/pdf (33)... View More
    Search 
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Ciencias Agroforestales
    • Search
    •   UVaDOC Home
    • SCIENTIFIC PRODUCTION
    • Departamentos
    • Dpto. Ciencias Agroforestales
    • Search
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Search

    Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

    Filters

    Use filters to refine the search results.

    Now showing items 1-10 of 33

    • Sort Options:
    • Relevance
    • Title Asc
    • Title Desc
    • Issue Date Asc
    • Issue Date Desc
    • Results Per Page:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    Thumbnail

    Information about production system and attitude toward sustainability: Do they influence the perception in consumers of sheep milk cheese? 

    Etaio Alonso, Iñaki; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Pérez Elortondo, Francisco José; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Larrasoain, L.; Ruiz Mantecón, Ángel; Lavín González, Paz; Barrón, L.J.R. (2025)
    Thumbnail

    The quality of meat in milk fed lambs is affected by the ewe diet: A review 

    Battacone, Gianni; Lunesu, Mondina Francesca; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Vieira Aller, Ceferina; Pulina, Giuseppe; Nudda, Anna (2024)

    Ácidos grasos ramificados de leche y carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con sales cálcicas de ácidos grasos n-3 

    Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Lavín González, Paz; Ruiz Mantecón, Ángel; Gómez-Cortés, Pilar; Fuente, Miguel Ángel de la; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2023)

    Actitud de los consumidores de queso hacia la sostenibilidad de los sistemas de producción de ovino lechero en Castilla y León y en el País Vasco 

    Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Ruiz Mantecón, Ángel; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Etaio Alonso, Iñaki; Pérez Elortondo, Francisco José; Larrasoain, L.; Barrón, L.J.R.; Lavín González, Paz (2023)
    Thumbnail

    Enrichment of ewe’s milk with dietary n-3 fatty acids from palm, linseed and algae oils in isoenergetic rations 

    Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Lavín González, Paz; Ruiz Mantecón, Ángel; Cejudo, Carmen; Gómez-Cortés, Pilar; Fuente, Miguel Ángel de la (2022)
    Thumbnail

    Effects of grape pomace supplementation on the diet of lactating ewes as compared to vitamin E on the meat shelf life of suckling lambs 

    Vieira Aller, Ceferina; Guerra Rivas, Cristina MaríaAutoridad UVA; Martínez, B.; Rubio, B.; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2022)

    Empleo de sales cálcicas de ácidos grasos n-3 en la ración de ovejas: rendimientos, calidad de leche y canal de los lechazos 

    Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Lavín González, Paz; Ruiz Mantecón, Ángel; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2021)

    Empleo de sales cálcicas de ácidos grasos n-3 en la ración de ovejas churras: calidad y estabilidad oxidativa de la carne de lechazo 

    Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Lavín González, Paz; Ruiz Mantecón, Ángel; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2021)

    Enriquecimiento en ácidos grasos n-3 del queso de ovejas alimentadas con microalgas (Schizochytrium sp.) 

    Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Lavín González, Paz; Ruiz Mantecón, Ángel; Gómez-Cortés, Pilar; Fuente, Miguel Ángel de la (2021)

    Perfil de ácidos grasos de la leche y de la carne de corderos lechales de ovejas alimentadas con microalgas (Schizochytrium sp.) 

    Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Lavín González, Paz; Ruiz Mantecón, Ángel; Gómez-Cortés, Pilar; Fuente, Miguel Ángel de la (2021)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10