• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ciencias Agroforestales
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ciencias Agroforestales
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Dpto. Ciencias Agroforestales: Envíos recientes

    Mostrando ítems 61-65 de 117

      • Thumbnail

        Modificaciones de las características de la carne y de la leche mediante la alimentación 

        Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Guerra Rivas, Cristina MaríaAutoridad UVA (2015)
      • Thumbnail

        A coating based on bioactive compounds from Streptomyces spp. and chitosan oligomers to control Botrytis cinerea preserves the quality and Improves the shelf life of table grapes 

        Buzon Duran, LauraAutoridad UVA; Sánchez Hernández, EvaAutoridad UVA; Sánchez Báscones, MercedesAutoridad UVA; García González, María CruzAutoridad UVA; Hernández Navarro, SalvadorAutoridad UVA; Correa Guimaraes, AdrianaAutoridad UVA; Martín Ramos, PabloAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Effects of grape pomace supplementation on the diet of lactating ewes as compared to vitamin E on the meat shelf life of suckling lambs 

        Vieira Aller, Ceferina; Guerra Rivas, Cristina MaríaAutoridad UVA; Martínez, B.; Rubio, B.; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2022)
      • Thumbnail

        Suckling lamb meat quality from ewes fed with different sources of fat, during storage under display conditions 

        Vieira Aller, Ceferina; Rubio, B.; Martínez, B.; Ruiz Mantecón, Ángel; Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA (2019)
      • Thumbnail

        Modifying milk and meat fat quality through feed changes 

        Manso Alonso, María TeresaAutoridad UVA; Gallardo García, BeatrizAutoridad UVA; Guerra Rivas, Cristina MaríaAutoridad UVA (2016)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10