español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ciencias Agroforestales
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ciencias Agroforestales
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Ciencias Agroforestales: Envíos recientes
Mostrando ítems 61-65 de 117
Modificaciones de las características de la carne y de la leche mediante la alimentación
Manso Alonso, María Teresa
;
Gallardo García, Beatriz
;
Guerra Rivas, Cristina María
(
2015
)
A coating based on bioactive compounds from Streptomyces spp. and chitosan oligomers to control Botrytis cinerea preserves the quality and Improves the shelf life of table grapes
Buzon Duran, Laura
;
Sánchez Hernández, Eva
;
Sánchez Báscones, Mercedes
;
García González, María Cruz
;
Hernández Navarro, Salvador
;
Correa Guimaraes, Adriana
;
Martín Ramos, Pablo
(
2023
)
Effects of grape pomace supplementation on the diet of lactating ewes as compared to vitamin E on the meat shelf life of suckling lambs
Vieira Aller, Ceferina
;
Guerra Rivas, Cristina María
;
Martínez, B.
;
Rubio, B.
;
Manso Alonso, María Teresa
(
2022
)
Suckling lamb meat quality from ewes fed with different sources of fat, during storage under display conditions
Vieira Aller, Ceferina
;
Rubio, B.
;
Martínez, B.
;
Ruiz Mantecón, Ángel
;
Manso Alonso, María Teresa
(
2019
)
Modifying milk and meat fat quality through feed changes
Manso Alonso, María Teresa
;
Gallardo García, Beatriz
;
Guerra Rivas, Cristina María
(
2016
)