• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Gómez Pallarés, Manuel (57)
    Martínez Martínez, Mario (21)Roman Rivas, Laura (14)Belorio, Mayara (8)Sahagún Carabaza, Marta (8)... másFecha2020 - 2024 (19)2013 - 2019 (38)Formatoapplication/pdf (57)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-10 de 57

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 6
    Thumbnail

    Grain products: Traditional and innovative technologies 

    Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Pereira, Eliana (2024)
    Thumbnail

    Characterization of a fermented beverage from discarded bread flour using two commercial probiotics starters 

    Sigüenza Andrés, TeresaAutoridad UVA; Mateo, Javier; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA (2024)
    Thumbnail

    Emulsification properties of garlic aqueous extract: Effect of heat treatment and pH modification 

    Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Golding, Matt; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Matia Merino, Lara (2023)
    Thumbnail

    Can citrus fiber improve the quality of gluten-free breads? 

    Bugarín Labrador, Raquel; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2023)
    Thumbnail

    Assessing the effect of flour (white or whole-grain) and process (direct or par-baked) on the mycotoxin content of bread in Spain 

    Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Casado, Andrea; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA (2023)
    Thumbnail

    Microbial characterization of discarded breads 

    Caro Canales, IrmaAutoridad UVA; Portales Pino, Sara; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2023)
    Thumbnail

    Wasted bread flour as a novel ingredient in cake making 

    Guerra Oliveira, Priscila; Belorio, Mayara; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2022)
    Thumbnail

    Assessing acerola powder as substitute for ascorbic acid as a bread improver 

    Franco, María; Belorio, Mayara; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2022)
    Thumbnail

    Effect of psyllium on physical properties, composition and acceptability of whole grain breads 

    Franco, María; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2022)
    Thumbnail

    Optimization of a simultaneous enzymatic hydrolysis to obtain a high-glucose slurry from bread waste 

    Sigüenza Andrés, TeresaAutoridad UVA; Pando Fernández, ValentínAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA (2022)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 6

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10