• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Stöbern

    Gesamter BestandBereicheErscheinungsdatumAutorenSchlagwortenTiteln

    Mein Benutzerkonto

    Einloggen
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Startseite
    • WISSENSCHAFTLICHE ARBEITEN
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Startseite
    • WISSENSCHAFTLICHE ARBEITEN
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    DEP42 - Artículos de revista: Envíos recientes

    Anzeige der Dokumente 16-20 von 295

      • Thumbnail

        Comparative rheology and antioxidant potential of high-methoxyl sugar acid gels of unrefined powder and acid-extracted pectin from two hawthorn (Crataegus pinnatifida) fruit cultivars 

        Guo, Mengmeng; Xu, Kang; Yee, Josephine; Dutcher, John R.; Martínez Martínez, MarioAutoridad UVA; Roman Rivas, LauraAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Microwave treatment enhances the physical and sensory quality of quinoa-enriched gluten-free bread 

        Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Lazaridou, Athina; Biliaderis, Costas G.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Protective role of DTPA against Hylotrupes bajulus L. infestations by targeting metal ion incorporation in larval mandibles 

        Martínez López, Roberto DiegoAutoridad UVA; Casado Sanz, María MilagrosaAutoridad UVA; Basterra Otero, Luis AlfonsoAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Impact of high hydrostatic pressure and ultrasounds technologies in the autolytic process of Saccharomyces cerevisiae in a model wine system 

        Blanco Huerta, Coro; Rodríguez Nogales, José ManuelAutoridad UVA; Vila Crespo, Josefina MaríaAutoridad UVA; Ruipérez Prádanos, VioletaAutoridad UVA; Fernández Fernández, EncarnaciónAutoridad UVA (2024)
      • Thumbnail

        Microwave-treated rice flour halves the need of hydroxypropyl methylcellulose in the formulation of gluten-free bread 

        Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Neves, Grazielle NathiaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2024)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10