español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Chercher dans le dépôt
Cette collection
Parcourir
Tout UVaDOC
Communautés
Par date de publication
Auteurs
Sujets
Titres
Mon compte
Ouvrir une session
Envíos recientes
Accueil de UVaDOC
PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
DEP42 - Artículos de revista
Envíos recientes
Accueil de UVaDOC
PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
Departamentos
Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
DEP42 - Artículos de revista
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
DEP42 - Artículos de revista: Envíos recientes
Voici les éléments 21-25 de 300
Comparative rheology and antioxidant potential of high-methoxyl sugar acid gels of unrefined powder and acid-extracted pectin from two hawthorn (Crataegus pinnatifida) fruit cultivars
Guo, Mengmeng
;
Xu, Kang
;
Yee, Josephine
;
Dutcher, John R.
;
Martínez Martínez, Mario
;
Roman Rivas, Laura
(
2024
)
Microwave treatment enhances the physical and sensory quality of quinoa-enriched gluten-free bread
Vicente Fernández, Ainhoa
;
Villanueva Barrero, Marina
;
Caballero Calvo, Pedro Antonio
;
Lazaridou, Athina
;
Biliaderis, Costas G.
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2024
)
Protective role of DTPA against Hylotrupes bajulus L. infestations by targeting metal ion incorporation in larval mandibles
Martínez López, Roberto Diego
;
Casado Sanz, María Milagrosa
;
Basterra Otero, Luis Alfonso
(
2024
)
Impact of high hydrostatic pressure and ultrasounds technologies in the autolytic process of Saccharomyces cerevisiae in a model wine system
Blanco Huerta, Coro
;
Rodríguez Nogales, José Manuel
;
Vila Crespo, Josefina María
;
Ruipérez Prádanos, Violeta
;
Fernández Fernández, Encarnación
(
2024
)
Microwave-treated rice flour halves the need of hydroxypropyl methylcellulose in the formulation of gluten-free bread
Villanueva Barrero, Marina
;
Vicente Fernández, Ainhoa
;
Neves, Grazielle Nathia
;
Ronda Balbás, María Felicidad
(
2024
)