• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto UVaDOCArchiviData di pubblicazioneAutoriSoggettiTitoli

    My Account

    Login
    Envíos recientes 
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Envíos recientes
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    DEP42 - Artículos de revista: Envíos recientes

    Items 81-85 di 295

      • Thumbnail

        Silver nanoparticles and chitosan oligomers composites as poplar wood protective treatments against wood-decay fungi and termites 

        Spavento, Eleana; Troya Franco, María Teresa de; Acuña Rello, LuisAutoridad UVA; Murace, Mónica; Santos, Sara María; Casado Sanz, María MilagrosaAutoridad UVA; Martínez López, Roberto DiegoAutoridad UVA; Martín Gil, JesúsAutoridad UVA; Álvarez Martínez, JavierAutoridad UVA; Martín Ramos, PabloAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Assessing the effect of flour (white or whole-grain) and process (direct or par-baked) on the mycotoxin content of bread in Spain 

        Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Casado, Andrea; Caro Canales, IrmaAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Effect of ecotype and starch isolation methods on the physicochemical, functional, and structural properties of Ethiopian potato (Plectranthus edulis) starch 

        Milkias, Misikir; Emire, Shimelis Admassu; Zeleke, Workineh AbebeAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2023)
      • Thumbnail

        Emulsification properties of garlic aqueous extract: Effect of heat treatment and pH modification 

        Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Golding, Matt; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA; Matia Merino, Lara (2023)
      • Thumbnail

        Light energy efficiency in lettuce crop: Structural indoor designs simulation 

        Lozano Castellanos, Luisa FernandaAutoridad UVA; Navas Gracia, Luis ManuelAutoridad UVA; Correa Guimaraes, AdrianaAutoridad UVA (2023)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10