• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    AutorRodríguez Pérez, Miguel Ángel (55)Rodríguez Méndez, María Luz (46)Cocero Alonso, María José (45)García Cabezón, Ana Cristina (38)Martín Pedrosa, Fernando (30)... másFecha2020 - 2026 (68)2015 - 2019 (134)Formatoapplication/pdf (202)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • BioEcoUVa - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Institutos de Investigación
    • Instituto Universitario de Investigación en Bioeconomía(BioEcoUVa)
    • BioEcoUVa - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-10 de 202

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 21
    Thumbnail

    Pulp and peel breadfruit flours as techno-functional ingredients. Rheological and staling behavior of their gels 

    Calix Rivera, Caleb Samir; Neves, Grazielle NathiaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2026)
    Thumbnail

    Multilayer microcellular structures by steam-assisted one-step supercritical CO₂ foaming of PMMA 

    Redondo HernanGómez, AranzazuAutoridad UVA; Martín de León, Judith; Simard, Michel; Cantero Sposetti, Danilo AlbertoAutoridad UVA (2026)
    Thumbnail

    Measurement of high-pressure properties for aqueous solutions of amines: Densities and isobaric heat capacities of 3-(methylamino)propylamine and 1-methylpiperazine binary mixtures 

    Pérez Milian, Yisel; Vega Maza, DavidAutoridad UVA; Arroyave Roa, Juan DiegoAutoridad UVA; Velez Jaramillo, Jhon FredyAutoridad UVA; Paredes Mendez, XavierAutoridad UVA; Moreau Ortega, AlejandroAutoridad UVA (2025)
    Thumbnail

    Molecular modifications in cereal and tuber starches induced by microwave treatment: A comprehensive analysis using asymmetric flow field-flow fractionation 

    Mauro, Raúl RicardoAutoridad UVA; Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2025)
    Thumbnail

    Molecular and structural changes in starch and proteins induced by microwave treatment and their effect on pasting properties. A study on amaranth, buckwheat, quinoa, and sorghum in grain and flour form 

    Vicente Fernández, AinhoaAutoridad UVA; Mauro, Raúl RicardoAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Caballero, Pedro A.; Hamaker, Bruce R.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2025)
    Thumbnail

    Collaborative Online International Learning (COIL) in chemical engineering: Preparing students for multicultural and international work environments 

    Vaquerizo Martín, LuisAutoridad UVA; Gil Chaves, Iván Darío; Tututi Avila, Salvador; Mato Chaín, Rafael BartoloméAutoridad UVA (2025)
    Thumbnail

    Advanced characterization in molecularly imprinted Polypyrrole for potentiometric lactose sensing 

    Pérez González, ClaraAutoridad UVA; García Hernández, CeliaAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA (2025)
    Thumbnail

    A new data analysis approach for an AgNPs-modified impedimetric bioelectronic tongue for dairy analysis 

    Pérez González, ClaraAutoridad UVA; Salvo Comino, CoralAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA (2024)
    Thumbnail

    Effect of nanoclays on the electrochemical performance of LbL catechol sensors 

    García Hernández, CeliaAutoridad UVA; García Cabezón, Ana CristinaAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA; Martín Pedrosa, FernandoAutoridad UVA (2024)
    Thumbnail

    On the use of neural networks for the structural characterization of polymeric porous materials 

    Torre Ordás, JorgeAutoridad UVA; Barroso Solares, SusetAutoridad UVA; Rodríguez Pérez, Miguel ÁngelAutoridad UVA; Pinto Sanz, JavierAutoridad UVA (2024)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 21

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10