español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Cambiar navegación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Buscar en UVaDOC
Esta comunidad
Listar
Todo UVaDOC
Comunidades
Por fecha de publicación
Autores
Materias
Títulos
Mi cuenta
Acceder
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ciencias Agroforestales
Envíos recientes
UVaDOC Principal
PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
Departamentos
Dpto. Ciencias Agroforestales
Envíos recientes
español
English
français
Deutsch
português (Brasil)
italiano
Dpto. Ciencias Agroforestales: Envíos recientes
Mostrando ítems 71-75 de 123
Modifying milk and meat fat quality through feed changes
Manso Alonso, María Teresa
;
Gallardo García, Beatriz
;
Guerra Rivas, Cristina María
(
2016
)
Grape pomace in ewes diet: effects on meat quality and the fatty acid profile of their suckling lambs
Gómez-Cortés, Pilar
;
Guerra Rivas, Cristina María
;
Gallardo García, Beatriz
;
Lavín González, Paz
;
Ruiz Mantecón, Ángel
;
Fuente, Miguel Ángel de la
;
Manso Alonso, María Teresa
(
2018
)
El orujo de uva en la alimentación del ganado ovino
Guerra Rivas, Cristina María
;
Gallardo García, Beatriz
;
Lavín González, Paz
;
Ruiz Mantecón, Ángel
;
Vieira Aller, Ceferina
;
Manso Alonso, María Teresa
(
2014
)
Effects of olive and fish oil Ca soaps in ewe diets on milk fat and muscle and subcutaneous tissue fatty-acid profiles of suckling lambs
Gallardo García, Beatriz
;
Gómez-Cortés, Pilar
;
Ruiz Mantecón, Ángel
;
Juárez, Manuela
;
Manso Alonso, María Teresa
;
Fuente, Miguel Ángel de la
(
2014
)
Enrichment of ewe’s milk with dietary n-3 fatty acids from palm, linseed and algae oils in isoenergetic rations
Manso Alonso, María Teresa
;
Gallardo García, Beatriz
;
Lavín González, Paz
;
Ruiz Mantecón, Ángel
;
Cejudo, Carmen
;
Gómez-Cortés, Pilar
;
Fuente, Miguel Ángel de la
(
2022
)