• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Ronda Balbás, María Felicidad (8)
    Villanueva Barrero, Marina (7)Assefa, Yoseph Legesse (3)Emire, Shimelis Admassu (3)Zeleke, Workineh Abebe (3)... másFecha
    2018 (8)
    Formatoapplication/pdf (8)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-8 de 8

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Effect of mill type and mechanical kneading conditions on fermentation kinetics of tef dough during injera making and phytate to mineral molar ratio of injera 

    Assefa, Yoseph Legesse; Emire, Shimelis Admassu; Zeleke, Workineh AbebeAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    The effect of mechanical kneading and absit preparation difference on tef injera quality 

    Assefa, Yoseph Legesse; Emire, Shimelis Admassu; Zeleke, Workineh AbebeAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Impact of yeast and fungi (1-3)(1-6)- β-glucan concentrates on viscoelastic behavior and bread making performance of gluten-free rice-based doughs 

    Pérez Quirce, Sandra; Caballero Calvo, Pedro AntonioAutoridad UVA; Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Influence of milling type on tef injera quality 

    Assefa, Yoseph Legesse; Emire, Shimelis Admassu; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Zeleke, Workineh AbebeAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Microwave radiation and protein addition modulate hydration, pasting and gel rheological characteristics of rice and potato starches 

    Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Lamo Santamaría, Beatriz de; Harasym, Joanna; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Microwave absorption capacity of rice flour. Impact of the radiation on rice flour microstructure, thermal and viscometric properties 

    Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Harasym, Joanna; Muñoz Muñoz, José MaríaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Impact of acidification and protein fortification on rheological and thermal properties of wheat, corn, potato and tapioca starch-based gluten-free bread doughs 

    Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Pérez Quirce, Sandra; Collar Esteve, Concepción; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Impact of acidification and protein fortification on thermal properties of rice, potato and tapioca starches and rheological behaviour of their gels 

    Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA; Moschakis, Thomas; Lazaridou, Athina; Biliaderis, Costas G. (2018)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10