• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Ronda Balbás, María Felicidad (5)
    Villanueva Barrero, Marina (5)García Solaesa, Ángela (2)Vela Corona, Antonio José (2)Acevedo, Belén A. (1)... másFecha
    2021 (5)
    Formatoapplication/pdf (5)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-5 de 5

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Modification of structural and physicochemical properties of cowpea (Vigna unguiculata) starch by hydrothermal and ultrasound treatments 

    Acevedo, Belén A.; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Chaves, María G.; Avanza, María V.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Tef [Eragrostis tef (Zucc.) Trotter] variety determines viscoelastic and thermal properties of gluten-free dough and bread quality 

    Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Zeleke, Workineh AbebeAutoridad UVA; Collar Esteve, Concepción; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Dry-heat treatment vs. heat-moisture treatment assisted by microwave radiation: Techno-functional and rheological modifications of rice flour 

    García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Muñoz Muñoz, José MaríaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Impact of high-intensity ultrasound waves on structural, functional, thermal and rheological properties of rice flour and its biopolymers structural features 

    Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Low-frequency ultrasonication modulates the impact of annealing on physicochemical and functional properties of rice flour 

    Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Villanueva Barrero, MarinaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10