• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto UVaDOCArchiviData di pubblicazioneAutoriSoggettiTitoli

    My Account

    Login
    Sfoglia PRODUZIONE SCIENTIFICA per Autore 
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Sfoglia PRODUZIONE SCIENTIFICA per Autore
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Sfoglia PRODUZIONE SCIENTIFICA per Autore
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Sfoglia PRODUZIONE SCIENTIFICA per Autore "Caballero Caballero, Isabel"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-10 di 10

    • Titolo
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Thumbnail

        Beer discrimination using a portable electronic tongue based on screen-printed electrodes 

        Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA; Fuente, Rocío de la; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA (2015)
      • Thumbnail

        Bread as a valuable raw material in craft Ale beer brewing 

        Martín Lobera, CarlosAutoridad UVA; Aranda Gatón, Fernando; Lozano Martinez, Patricia; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2022)
      • Thumbnail

        Brewing with starchy adjuncts: its influence on the sensory and nutritional properties of beer 

        Cadenas Maroto, Raquel; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Nimubona Rukundo, DieudonnéAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2021)
      • Thumbnail

        Change of environmental beliefs of university students through a service-learning project / Cambio de creencias ambientales en estudiantes universitarios mediante un proyecto de aprendizaje-servicio 

        Lucas Mangas, SusanaAutoridad UVA; Marbán Prieto, José MaríaAutoridad UVA; Valdivieso León, LorenaAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Romay Martínez, José (2025-01-29)
      • Thumbnail

        La Hermenéutica Analógica aplicada a la Didáctica: Algunas consideraciones preliminares 

        Francisco Carrera, Francisco JoséAutoridad UVA; Parama Diaz, Ana IsabelAutoridad UVA; Gómez Redondo, SusanaAutoridad UVA; Bueno Ruiz, IvánAutoridad UVA; Jiménez García, ElenaAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA (2016)
      • Thumbnail

        Importance of Tetrahydroiso α-acids to the microbiological stability of beer 

        Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Agut Bonsfills, Montserrat; Armentia Medina, AliciaAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2009)
      • Thumbnail

        Influence of Techno-Science from a Hermeneutic Perspective 

        Francisco Carrera, Francisco JoséAutoridad UVA; Parama Diaz, Ana IsabelAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Romay Coca, JuánAutoridad UVA (2016)
      • Thumbnail

        Nuclear Magnetic Resonance Methodology for the Analysis of Regular and Non-Alcoholic Lager Beers 

        Sánchez Estébanez, Cristina; Ferrero Martín, Sergio; Álvarez González, Celedonio ManuelAutoridad UVA; Villafañe González, FernandoAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2018)
      • Thumbnail

        Phenols and Melanoidins as Natural Antioxidants in Beer. Structure, Reactivity and Antioxidant Activity 

        Martínez Gómez, Álvaro; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2020)
      • Thumbnail

        Thermal deterioration of the trans-/cis-ratio of bittering agents of commercial beers 

        Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Buffa Dunat, Martín (2011)

        Universidad de Valladolid

        Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10