• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo UVaDOCComunidadesPor fecha de publicaciónAutoresMateriasTítulos

    Mi cuenta

    Acceder

    Descubre

    Autor
    Caballero Caballero, Isabel (10)
    Blanco Fuentes, Carlos Antonio (7)Francisco Carrera, Francisco José (2)Parama Diaz, Ana Isabel (2)Agut Bonsfills, Montserrat (1)... másFecha2020 - 2025 (4)2010 - 2019 (5)2009 - 2009 (1)Formatoapplication/pdf (10)... más
    Buscar 
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Buscar
    •   UVaDOC Principal
    • PRODUCCIÓN CIENTÍFICA
    • Buscar
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Buscar

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Mostrando ítems 1-10 de 10

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    Thumbnail

    Change of environmental beliefs of university students through a service-learning project / Cambio de creencias ambientales en estudiantes universitarios mediante un proyecto de aprendizaje-servicio 

    Lucas Mangas, SusanaAutoridad UVA; Marbán Prieto, José MaríaAutoridad UVA; Valdivieso León, LorenaAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Romay Martínez, José (2025-01-29)
    Thumbnail

    Bread as a valuable raw material in craft Ale beer brewing 

    Martín Lobera, CarlosAutoridad UVA; Aranda Gatón, Fernando; Lozano Martinez, Patricia; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2022)
    Thumbnail

    Brewing with starchy adjuncts: its influence on the sensory and nutritional properties of beer 

    Cadenas Maroto, Raquel; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Nimubona Rukundo, DieudonnéAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Phenols and Melanoidins as Natural Antioxidants in Beer. Structure, Reactivity and Antioxidant Activity 

    Martínez Gómez, Álvaro; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2020)
    Thumbnail

    Nuclear Magnetic Resonance Methodology for the Analysis of Regular and Non-Alcoholic Lager Beers 

    Sánchez Estébanez, Cristina; Ferrero Martín, Sergio; Álvarez González, Celedonio ManuelAutoridad UVA; Villafañe González, FernandoAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2018)
    Thumbnail

    Influence of Techno-Science from a Hermeneutic Perspective 

    Francisco Carrera, Francisco JoséAutoridad UVA; Parama Diaz, Ana IsabelAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Romay Coca, JuánAutoridad UVA (2016)
    Thumbnail

    La Hermenéutica Analógica aplicada a la Didáctica: Algunas consideraciones preliminares 

    Francisco Carrera, Francisco JoséAutoridad UVA; Parama Diaz, Ana IsabelAutoridad UVA; Gómez Redondo, SusanaAutoridad UVA; Bueno Ruiz, IvánAutoridad UVA; Jiménez García, ElenaAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA (2016)
    Thumbnail

    Beer discrimination using a portable electronic tongue based on screen-printed electrodes 

    Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA; Fuente, Rocío de la; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Rodríguez Méndez, María LuzAutoridad UVA (2015)
    Thumbnail

    Thermal deterioration of the trans-/cis-ratio of bittering agents of commercial beers 

    Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA; Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Buffa Dunat, Martín (2011)
    Thumbnail

    Importance of Tetrahydroiso α-acids to the microbiological stability of beer 

    Caballero Caballero, IsabelAutoridad UVA; Agut Bonsfills, Montserrat; Armentia Medina, AliciaAutoridad UVA; Blanco Fuentes, Carlos AntonioAutoridad UVA (2009)

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10