• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Parcourir

    Tout UVaDOCCommunautésPar date de publicationAuteursSujetsTitres

    Mon compte

    Ouvrir une session

    Descubre

    AuteurGómez Pallarés, Manuel (34)Martínez Martínez, Mario (20)Ronda Balbás, María Felicidad (19)Villanueva Barrero, Marina (16)Román Rivas, Laura (13)... másFecha2021 (3)2020 (2)2019 (12)2018 (20)2017 (11)2016 (2)2015 (1)2014 (4)2013 (2)Formatoapplication/pdf (57)... más
    Recherche 
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Recherche
    •   Accueil de UVaDOC
    • PUBLICATIONS SCIENTIFIQUES
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Recherche
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Recherche

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Voici les éléments 1-10 de 57

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 6
    Thumbnail

    Tef [Eragrostis tef (Zucc.) Trotter] variety determines viscoelastic and thermal properties of gluten-free dough and bread quality 

    Villanueva Barrero, Marina; Abebe Zeleke, Workineh; Collar Esteve, Concepción; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)

    Impact of high-intensity ultrasound waves on structural, functional, thermal and rheological properties of rice flour and its biopolymers structural features 

    Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Villanueva Barrero, Marina; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)

    Dry-heat treatment vs. heat-moisture treatment assisted by microwave radiation: Techno-functional and rheological modifications of rice flour 

    García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, Marina; Muñoz Muñoz, José MaríaAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Structuring diluted wheat matrices: impact of heat moisture treatment on protein aggregation and viscoelasticity of hydrated composite flours 

    Collar Esteve, Concepción; Villanueva Barrero, Marina; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2020)

    Protein and lipid enrichment of quinoa (cv.Titicaca) by dry fractionation. Techno-functional, thermal and rheological properties of milling fractions 

    García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, Marina; Vela Corona, Antonio JoséAutoridad UVA; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2020)
    Thumbnail

    Physicochemical properties of native and extruded maize flours in the presence of animal proteins 

    Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Effect of rice, pea, egg white and whey proteins on crust quality of rice flour-corn starch based gluten-free breads 

    Picó, Joana; Reguilón, Montserrat P.; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA; Gómez, Manuel (2019)
    Thumbnail

    Extruded Maize Flour as Texturizing Agent in Acid-Unheated Skim Milk Gels 

    Román Rivas, Laura; Matia Merino, Lara; Prieto Reguilón, Montserrat; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Development of healthy gluten-free crackers from white and brown tef (Eragrostis tef Zucc.) flours 

    Rico, Daniel; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA; Villanueva Barrero, Marina; Pérez Montero, Carolina; Martín Diana, Ana Belén (2019)
    Thumbnail

    Starch enzymatic hydrolysis, structural, thermal and rheological properties of pigeon pea (Cajanus cajan) and dolichos bean (Dolichos lab-lab) legume starches 

    Acevedo, Belén A.; Villanueva Barrero, Marina; Chaves, María G.; Avanza, María V.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2019)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 6

    Comentarios

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10