• español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto UVaDOCArchiviData di pubblicazioneAutoriSoggettiTitoli

    My Account

    Login

    Descubre

    AutoreGómez Pallarés, Manuel (34)Martínez Martínez, Mario (20)Ronda Balbás, María Felicidad (16)Román Rivas, Laura (13)Villanueva Barrero, Marina (12)... másFecha2021 (1)2019 (12)2018 (20)2017 (11)2016 (2)2015 (1)2014 (4)2013 (2)Formatoapplication/pdf (53)... más
    Cerca 
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Cerca
    •   UVaDOC Home
    • PRODUZIONE SCIENTIFICA
    • Departamentos
    • Dpto. Ingeniería Agrícola y Forestal
    • DEP42 - Artículos de revista
    • Cerca
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano

    Cerca

    Mostrar filtros avanzadosOcultar filtros avanzados

    Filtros

    Use filtros para refinar sus resultados.

    Items 1-10 di 53

    • Opciones de clasificación:
    • Relevancia
    • Título Asc
    • Título Desc
    • Fecha Asc
    • Fecha Desc
    • Resultados por página:
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 6
    Thumbnail

    Tef [Eragrostis tef (Zucc.) Trotter] variety determines viscoelastic and thermal properties of gluten-free dough and bread quality 

    Villanueva Barrero, Marina; Abebe Zeleke, Workineh; Collar Esteve, Concepción; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2021)
    Thumbnail

    Particle Size and Hydration Properties of Dried Apple Pomace: Effect on Dough Viscoelasticity and Quality of Sugar-Snap Cookies 

    Rocha Parra, Andrés Felipe; Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Ribotta, Pablo D.; Ferrero, Cristina; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Effect of rice, pea, egg white and whey proteins on crust quality of rice flour-corn starch based gluten-free breads 

    Picó, Joana; Reguilón, Montserrat P.; Bernal del Nozal, JoséAutoridad UVA; Gómez, Manuel (2019)
    Thumbnail

    Assessing the Importance of Protein Interactions and Hydration Level on Protein-Enriched Gluten-Free Breads: a Novel Approach 

    Bravo Núñez, ÁngelaAutoridad UVA; Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Extruded Maize Flour as Texturizing Agent in Acid-Unheated Skim Milk Gels 

    Román Rivas, Laura; Matia Merino, Lara; Prieto Reguilón, Montserrat; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    The Impact of Basil Seed Gum on Native and Pregelatinized Corn Flour and Starch Gel Properties 

    Matia Merino, Lara; Reguilón, Montserrat P.; Román Rivas, Laura; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    The effect of different protein addition on the rheological, physical and sensory characteristics of extruded maize-based purees 

    Sahagún Carabaza, MartaAutoridad UVA; Gómez Pallarés, ManuelAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Characterization of quinoa defatted by supercritical carbon dioxide. Starch enzymatic susceptibility and structural, pasting and thermal properties 

    García Solaesa, ÁngelaAutoridad UVA; Villanueva Barrero, Marina; Beltrán, Sagrario; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Starch enzymatic hydrolysis, structural, thermal and rheological properties of pigeon pea (Cajanus cajan) and dolichos bean (Dolichos lab-lab) legume starches 

    Acevedo, Belén A.; Villanueva Barrero, Marina; Chaves, María G.; Avanza, María V.; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA (2019)
    Thumbnail

    Development of healthy gluten-free crackers from white and brown tef (Eragrostis tef Zucc.) flours 

    Rico, Daniel; Ronda Balbás, María FelicidadAutoridad UVA; Villanueva Barrero, Marina; Pérez Montero, Carolina; Martín Diana, Ana Belén (2019)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • . . .
    • 6

    Comentarios

    Universidad de Valladolid

    Powered by MIT's. DSpace software, Version 5.10