Total Visits

Views
Propiedades tecnológicas de la harina de trigo sarraceno en función de su tamaño de partícula. Aplicación en panificación sin gluten1903

File Visits

Downloads
TFM-L358.pdf2009

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Propiedades tecnológicas de la harina de trigo sarraceno en función de su tamaño de partícula. Aplicación en panificación sin gluten225

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L358.pdf223

Views

Views
April 202529
May 202540
June 202524
July 202525
August 202533
September 202549
October 202525
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • April 2025
    33
  • May 2025
    40
  • June 2025
    41
  • July 2025
    24
  • August 2025
    22
  • September 2025
    31
  • October 2025
    32
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
United States79
Spain20
Ireland19
Brazil17
Russia15
Argentina14
Mexico7
Ecuador7
China6
Colombia6

Top countries by downloads

Downloads
Argentina35
United States28
Spain25
Colombia19
Mexico16
Ecuador11
Russia5
Ireland3
China2
Brazil2

Top cities views

Views
Inca8
Barcelona5
Guanujo3
Kyiv3
Rosario3
Santiago de Cali3
Caseros3
Cuenca2
Los Angeles2
Salamanca2

Top cities by downloads

Downloads
Santiago de Cali9
Caseros4
Cuenca3
Rosario2
Barcelona2
Inca2
Salamanca2
Guanujo1