Total Visits

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria683

File Visits

Downloads
TFM-L576.pdf815

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria147

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L576.pdf133

Views

Views
May 202531
June 202521
July 202510
August 202515
September 202522
October 202533
November 202515
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • May 2025
    29
  • June 2025
    25
  • July 2025
    11
  • August 2025
    17
  • September 2025
    13
  • October 2025
    19
  • November 2025
    19
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
United States55
Spain23
China11
Peru7
Russia6
Singapore6
Ecuador6
Venezuela4
Brazil4
Angola3

Top countries by downloads

Downloads
Spain73
United States23
Peru10
Ecuador4
Brazil2
Russia1

Top cities views

Views
Inca8
Council Bluffs7
Lima5
Madrid3
Singapore3
Hefei3
Guayaquil2
Huangpu2
Kyiv2
León2

Top cities by downloads

Downloads
Lima5
Madrid5
Guayaquil2
Inca1