Total Visits

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria450

File Visits

Downloads
TFM-L576.pdf604

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Diseño de la Programación Didáctica del Módulo Profesional “Tecnología Alimentaria” y de la Unidad de Trabajo “Procesos de elaboración de leches fermentadas, pastas untables y quesos” del Ciclo de Grado Superior Procesos y Calidad en la Industria Alimentaria133

Number of downloads in the range

Downloads
TFM-L576.pdf114

Views

Views
May 202410
June 20248
July 202416
August 202428
September 202435
October 202421
November 202415
Download CSV file
 
Bar graph
 
Line graph

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • May 2024
    24
  • June 2024
    21
  • July 2024
    25
  • August 2024
    11
  • September 2024
    16
  • October 2024
    9
  • November 2024
    8
 
Bar graph
 
Line graph

Top country views

Views
Singapore32
United States31
Spain22
Australia8
Colombia7
India4
Ecuador3
Finland3
Peru3
Russia3

Top countries by downloads

Downloads
Spain76
United States7
Peru4
Ecuador3

Top cities views

Views
Singapore22
Medellín7
Ashburn7
Boardman4
Guayaquil3
Baiona2
Boceguillas2
Canberra2
Madrid2
Melbourne2

Top cities by downloads

Downloads
Guayaquil2
Ashburn1